Semidocții, frumoși? Liberi? -IV-. Maimuțele TFL

Fără să ia în seamă chițăielile iobagilor care ieșeau cu ligheane albastre în Piața Victoriei, Comisia Europeană face pe zi ce trece din ce în ce mai multă dreptate taberei adverse.

Nu doar că PrinNăNăRăul (PNRR) le-a tăiat facilitățile fiscale (aplauze!) geniilor din IT, dar le-a și crescut TVA-ul ălora cu sălile de sport, cu panourile fotovoltaice, cu mîncarea eco, în general, ălora cărora le-a modificat Dragnia ADN-ul cu gaze lacrimogene și care vor o țară ca afară.

Vor o țară ca afară, păi să plătească nene pînă le iese pe nas, nu să chițăie pe la tv ca le scoate Guvernul facilitățile.

Slugărnicia tefeliștilor care vor o țară ca afară în fața modelului occidental falimentar a ajuns însă la cotele unui adevărat sindrom Stockholm.

Dacă li se pun în față articole de presă și informatii statistice verificate, ce prezintă dezastrul economic din Occident și falimentul modelului neo-liberal, informații care apar chiar în presa occidentală sau sînt publicate de instituții oficiale occidentale, singurul răspuns al TFL din Rrrromânica este: Propagandă putinistă!

Ei nu își cred nici măcar proprii idoli, atunci cînd ăia arată că lucrurile nu merg bine.

Pînă acum se zicea că oamenii se deosebesc de animale prin faptul că își recunosc imaginea în oglindă.

Pînă acum.

Azi, dacă le pui oglinda în față, tefeliștii devin violenți ca orice maimuță proastă, te scuipă, se dau cu curul de pămînt și țipă ”propagandă putinistă”.

Ei au fost setați, precum cîinele lui Pavlov, să reacționeze la un singur stimul: ”Cine nu sare, ia condamnare!”.

De-aia nici nu sînt capabili să admită faptul că au făcut greșeli grave susținînd și votînd nu o dată, ci de două ori, indivizi precum Băsescu, Iohannis și, cu voia dumneavoastră, Mucozitatea umană ce stă pe scaunul de Primar General.

Din 1990 și pînă în prezent, de cîte ori a deținut ”dreapta” guvernarea, România a fost adusă pe buza falimentului, în numele ”valorilor europene”.

Guvernele Convenției Democratice, guvernele Boc ale lui Băsescu, guvernele lui Iohannis – de fiecare dată în spatele deciziilor catastrofale au stat, cu mici variațiuni, aceiași criminali trădători de țară, fie că s-au numit PD, PD-L, PNL, PNL – USR și, mai nou, PNL – PSD.

Și românii, în tot timpul ăsta, ce au făcut și fac în continuare? Se luptă cu comunismul și cu rușii.

Și nu se poate spune că nu au învins. Au învins de le-a ieșit victoria pe nas.

cenzura fb
cenzura fb





Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg